LESZ OLYAN AKIT MEGBÜNTETNEK, HA NEM OLTATJA BE MAGÁT!

LESZ OLYAN AKIT MEGBÜNTETNEK, HA NEM OLTATJA BE MAGÁT!

1 PERCE JELENTETTÉK BE >>> Magyarországon, AKI NEM OLTAT, FIZESSEN!

ORBÁN VIKTOR BEJELENTETTE A JÁRVÁNYÜGYI VÁLTOZÁSOKAT>>>

Pár perce jött a hír! Ez most komoly? Ez a büntetés vár arra, aki nem oltatja be magát??

Hoppá: az orvosok szakszervezete szerint, aki nem oltatja be magát, az fizesse ki a milliós kórházi költségeit, ha mégis koronavírusos lesz.-írja a https://indirekt.hu.

Az egészségügyi dolgozóknak példát kellene mutatniuk, hogy valamennyien beadatják maguknak a koronavírus elleni vakcinát – mondta Daróczy-Gaál Ágnes, a Magyar Orvosok Szakszervezetének alelnöke az InfoRádióban.

Hozzátette, a lakosság számára emellett részletesebb tájékoztatásra lenne szükség, hogy minél többen kérjék az oltóanyagot, mert egy koronavírussal fertőzött beteg napi intenzívágyas kezelése az egymillió forintot is elérheti.Ha valaki nem oltatja be magát, vegye számításba azt, hogy egy két-három hetes intenzív osztályos kezelést a saját zsebéből kell megfinanszíroznia, ami akár 14-21 millió forintra is rúghat. Ennek az információnak a fényében már nem biztos, hogy olyan sokan tiltakoznának az oltás ellen – közölte.

Több munkahelyen is kötelezően előírják a kötelező oltást, aki nem oltatja be magát az akár a munkahelyén meg is büntethetik majd.